lördag 30 november 2013

Mycket piggare i kropp & knopp!

Idag var det dags för nästa behandling och jag tyckte det var spännande att höra hur veckan varit!

Ante hade märkt största skillnaden på ljumsken som varit mycket bättre, men även varit allmänt lite piggare i kroppen. Dessutom hade han sovit bättre. Härligt!

Dags för nästa behandling! Vi gick igenom samma 16 muskeltester som sist och alla i bålstabiliteten var starka, men den mindre sätesmuskeln var fortfarande lite svajig. Jag är jättenöjd, det var ju bara tre mot de åtta som var svaga förra gången! Eftersom det såg så bra ut lade jag även till sex bentester och där hade vi ytterligare tre lite svaga muskler. Förutom KINOpraktikbehandling fick idag Ante hela den Neurologiska balanseringen. 

Efter behandlingen var alla sex musklerna starka och jobbade ordentligt igen. Nu kände han sig mycket piggare i både kroppen och huvudet... han kände sig snabb... Visst är det häftigt?!?

Dags för tips på hemövningar och idag blev det fokus på gummibandsträning av lilla sätesmuskeln och stretcha höftböjaren ännu lite oftare. Han fick även en övning för att bibehålla kommunikationen mellan hjärnhalvorna (neurologisk balansering).

Nu gör vi två veckors uppehåll till nästa gång, men givetvis har vi kontakt för att stämma av hur det går för honom under tiden. 

Lycka till i morgondagens match!



Här testar vi höftböjaren - som visade sig vara stark!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar